Om mig

Vibeke Møller, cand. psych. aut., f. 1970

Jeg er uddannet i Århus og København, og har siden jeg blev færdig som psykolog i 1997, hovedsageligt arbejdet med psykoterapi og rådgivning. Jeg har 3 års erfaring fra psykiatrien, jeg har arbejdet på forskningsklinikken på Institut for Psykologi på Københavns Universitet, og siden 2002 haft min egen praksis i København, med sideløbende undervisnings- supervisions- kursus- og konsulentopgaver i private og offentlige organisationer.

I 2020 flyttede jeg hovedparten af min virksomhed ud i mit opvarmede orangeri i min lille terapihave i Sorgenfri, hvor adgangen til og kontakten med naturen nu er rammen – eller fokus – for behandlingen.

I 2023 startede jeg endnu en 2-årig specialistuddannelse i Fænomenologisk Eksistentiel terapi – og en instruktøruddannelse i Åben og Rolig-programmet i Fonden for Mental Sundhed, der tilbyder evidensbaserede 9-ugers meditationsforløb til mennesker, der oplever stress eller ønsker en mulighed for at styrke livsglæden, evnen til nærvær og den mentale sundhed.

Jeg har i mit liv været vanvittig heldig at møde mange begavede, dygtige og inspirerende kolleger, undervisere, samarbejdspartnere og supervisorer i professionelle sammenhænge, der har udvidet og udviklet min faglige viden, indsigt og metodiske spændvidde.

Derudover har alle de klienter og kursister, jeg har mødt, givet mig uvurderlig og nødvendig indsigt i hvor forskellige – og ens – vi som mennesker lever, tænker, reagerer, føler og sanser på.

Så det er mange menneskers samlede erfaringer, viden og levede liv, jeg står på skuldrene af. Dem, som har givet mig den værdifulde ballast, jeg trækker på, og du måske er den næste, der får glæde af?